Kedves Látogató!

A Deck Bistro&Bar Fedett Rendezvényhelyszín menedzsmentje nevében, örömmel köszöntöm Önt oldalunkon.

Néhány évvel ezelőtt még számunkra is elképzelhetetlen volt itt Szombathelyen, amiben 2015 októberétőlmár nap, mint nap mindnyájan gyönyörködhetünk.

A dolgok tökéletes együttállásának és a folyamatos kemény munkának köszönhetően létrehoztuk Szombathelyen, a Csónakázó-tó partján a DECK-et, mely - nemcsak számunkra - több, mint egy étterem.

A gyönyörű környezethez átgondolt, igényes építészeti megoldásokat kerestünk, hogy a végtelenségig kidolgozott apró részletek együttesen, kifogástalan hangulatot teremtsenek a látogatók számára. A komplexitás részét képezte az is, hogy már a tervezésnél figyelembe kellett venni: a Deck Bistro&Bar minősített fedett rendezvény helyszín a megfelelő technikai követelményekkel.

A hozzánk betérő vendégek minden alkalommal egy különleges gasztronómiai élmény részesei lehetnek. Étlapunkat és itallapunkat rendszeresen megújítjuk, az alapkoncepció minden esetben az, hogy mindez méltó legyen ehhez a csodálatos környezethez. Egyedi, átgondolt, izgalmas, kulináris …

Különös gondot fordítunk arra, hogy különböző étel allergiában szenvedő vendégeinknek is legyen lehetősége kipróbálni kínálatunkat. Vegán és vegetáriánus életmódot értékelő vendégeink igényeit éttermünk maradéktalanul kiszolgálja.

A Deck Bistro saját összetételű és őrlésű kávéjából készült kávé specialitásokat tóparti panoráma mellett fogyaszthatja el, reggelente frissen sült croissant társaságában.

A Deck Bistro&Bar kutyabarát étterem, hogy kedvenceiket se kelljen otthon hagyni.

Látogasson el hozzánk, hogy átélhesse a Deck élményt!

Várjuk Önt is a fedélzeten!

Üdvözlettel:

Baki Csaba
tulajdonos